Nuoriso-ohjaaja - Vasa stad

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajaa vakituiseen toimeen.

Etsimme nuorisopalveluihin oma-aloitteista ja innostavaa nuoriso-ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajan työssä painopisteinä ovat jalkautuva nuorisotyö, alueellinen nuorisotalotoiminta, pienryhmätoiminta, nuorten osallisuuteen ja aktiivisuuteen ohjaaminen sekä alueellinen yhteistyö.

Työ on ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa. Työkokemus nuorten parissa tehdystä työstä katsotaan eduksi.

Tehtävään vaaditaan kielitaitoluokka II; tyydyttävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista hallitsemista. Erillinen kielitodistus vaaditaan, mikäli se ei sisälly tutkintotodistukseen.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisosihteeri Mervi Ahola puh. 040 767 7670

Lisätietoja

Vaasan kaupunki / Nuorisopalvelut

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb