Skip to main content
test
NUORISO-OHJAAJAN MÄÄRÄAIKAISET TOIMET (2) - Karleby stad

Kokkolan kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana NUORISO-OHJAAJAN osa-aikaisia toimia:
60% nuoriso-ohjaaja, ajalle 8.8.-31.12.2022. Ensisijainen sijoituspaikka on Kälviän nuorisotila.
60% nuoriso-ohjaaja, ajalle 8.8-31.12.2022. Ensisijainen sijoituspaikka on Nuorisokeskus Vinge.

Nuoriso-Ohjaajan tehtäviin kuuluu nuorisotilatyö: toiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä nuorten ja nuorisopalveluitten muiden ohjaajien kanssa sekä alueellinen työ. Kyseessä on osa-aikatyö ja työ sisältää säännöllistä iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.
Nuoriso-ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen tutkinto. Eduksi katsotaan alan työkokemus ja erilaiset menetelmätaidot. Työ edellyttää kasvatuksellista työotetta, kykyä kohdata ja ohjata nuoria yksilöinä ja ryhmänä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista. Arvostamme sosiaalisen median käyttötaitoja ja digitaalisen nuorisotyön osaamista ja kehittämisotetta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan (02VAP060). Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), joka ei saa olla 6kk vanhempi sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (sis. huumausainetestin).

Toimet täytetään 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimissa on kolmen (3) kuukauden koeaika.
Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekry.fi-sivujen kautta 7.7.2022 klo 14 mennessä. Mikäli sähköisen hakemuksen jättäminen ei ole mahdollista, kirjallisen hakemuksen voi toimittaa Kokkolan kaupunki/kirjaamo, PL 43, 67100 Kokkola. Kuoreen merkintä nuoriso-ohjaaja.


Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä: Susanna Lakanaho 050 343 5048, torstaina 30.6. klo 10-15 tai perjantaina 1.7. klo 9-13.

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Kauppatori 5, 67101 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb