Nuoriso-ohjaajan sijaisuus

Hämeenkyrön nuorisopalveluissa on haettavana nuoriso-ohjaajan sijaisuus ajalle 7.1.-4.12.2021. Nuoriso-ohjaajan toimipaikka on Nuorisotalo Prikka, jossa toimii myös nuorten Startti-valmennus ja etsivä nuorisotyö, perhetyön ryhmiä sekä jopo-luokka. Iltaisin samoissa tiloissa toimii nuorisotilamme. Hämeenkyrön nuorisopalveluissa on kaksi vakituisen päätoimisen nuoriso-ohjaajan tointa, joista toiseen on juuri valittu tammikuussa 2021 työnsä aloittava työntekijä. Heidän lisäkseen perusnuorisotyössä on kaksi nuorisotilojen iltaohjaajaa. Nuorisohjaajat ovat myös osa nuorten kanssa työtä tekevien moniammatillista työryhmää.

Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta nuorisotilatyöstä ja tapahtumien järjestämisestä ja eduksi katsomme kokemuksen nuorisovaltuuston kanssa toimimisesta.

Tarjoamme vastaremontoidun nuorisotalon, aktiivisen ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jonka sisältöön pystyy vaikuttamaan omien vahvuuksiensa mukaan. Nuoriso-ohjaajamme toimivat osana Hämeenkyrön nuorten kanssa toimivaa moniammatillista työryhmää.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Pirkko Pilvinen pirkko.pilvinen (at)hameenkyro.fi, 050 521 5142
Kaisa Honkala kaisa.honkala(at)hameenkyro.fi, 050 1331 287

Hämeenkyrön kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Oikopolku 3, 39200 Kyröskoski

www.hameenkyro.fi