Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaajan toimi - Karleby stad

Kokkolan kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva NUORISO-OHJAAJAN TOIMI

Toimen alkusijoituspaikka on Lohtajan nuorisotila. Tehtävään kuuluu nuorisotilatyö sekä koulunuorisotyö Lohtajan yläkoululla. Nuorisotilatyöhön kuuluu toiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä nuorten ja nuorisopalveluiden muiden ohjaajien kanssa sekä alueellinen työ. Koululla tehtävän nuorisotyön osalta tavoitteena on tukea oppilaita nuorisotyön periaatteiden mukaisesti heidän tarpeissaan yhteistyössä koulun ja kodin kanssa. Koulunuorisotyön osalta työtä suunnitellaan yhdessä koulunuorisotyön tiimissä. Työ sisältää myös tapahtumia, retkiä, leiritoimintaa, jalkautuvaa nuorisotyötä ja toimimista yhteistyöverkostoissa.

Tarjoamme monipuolista työtehtävää ja nuorten kohtaamista arjessa. Toimit nuorille turvallisena ja kuuntelevana aikuisena, sekä mahdollistat nuorille mielekästä tekemistä. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Nuoriso-ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen tutkinto. Eduksi katsotaan alan työkokemus ja erilaiset menetelmätaidot. Työ edellyttää kasvatuksellista työotetta, kykyä kohdata ja ohjata nuoria yksilöinä ja ryhmänä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista. Arvostamme sosiaalisen median käyttötaitoja ja digitaalisen nuorisotyön osaamista ja kehittämisotetta. Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan (02VAP060). Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/vko). Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), joka ei saa olla 6kk vanhempi sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (sis. huumausainetestin).
Toimi täytetään 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekry.fi-sivujen kautta 7.7.2022 klo 14 mennessä. Mikäli sähköisen hakemuksen jättäminen ei ole mahdollista, kirjallisen hakemuksen voi toimittaa Kokkolan kaupunki/kirjaamo, PL 43, 67100 Kokkola. Kuoreen merkintä nuoriso-ohjaaja

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä: Susanna Lakanaho 050 343 5048, torstaina 30.6. klo 10-15 tai perjantaina 1.7. klo 9-13.

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Kauppatori 5, 67101 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb