Skip to main content
test
Nuorisopalvelupäällikkö - Turun kaupunki

Nuorisopalvelupäällikkö johtaa kehittäminen ja johdon tuki -vastuualuetta nuorisopalveluissa sekä toimii vastuualueella työskentelevien viran- ja toimenhaltijoiden lähijohtajana. Tehtävän tarkoituksena on valmisteluvastuu nuorisopalveluiden taloudesta, henkilöstösuunnittelusta ja hallinnosta sekä strategisesta suunnittelusta. Kehittäminen ja johdon tuki -vastuualueelle kuuluu myös järjestöjen tukeminen ja osallisuus sekä hanketoiminta. Nuorisopalvelupäällikön tehtäviin kuuluu aktiivinen ulkopuolisen rahoituksen kartoitus ja hankkiminen sekä tiedolla johtaminen. Nuorisopalveluissa työskentely edellyttää tiivistä monialaista yhteistyötä, kehittämisotetta ja tulevaisuusorientaatiota.

Nuorisopalvelupäällikön virka kuuluu nuorisopalvelujen ylimpään johtoon ja toimii osana nuorisopalvelujen johtoryhmää. Viran tehtäviin kuuluu myös esitysten valmistelu kulttuuri- ja nuorisolautakunnalle.

Turun kaupungin nuorisopalvelut toteuttaa nuorisolaissa määriteltyjä alle 29-vuotiaille tarkoitettuja nuorisotyön perustehtäviä. Nuorisopalvelualue luo edellytykset nuorisotyölle ja -toiminnalle järjestämällä nuorille suunnattuja palveluja ja tiloja sekä tukemalla nuorten kansalaistoimintaa. Nuorisopalvelujen organisaatio koostuu neljästä vastuualueesta:
1. kehittäminen ja johdon tuki
2. alueellinen nuorisotyö
3. kohdennettu nuorisotyö
4. kulttuurinen nuorisotyö.

Työtä tehdään runsaan sadan ammattilaisen voimin kehitysmyönteisessä ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena nuorisopavelupäällikön virkaan on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytetään johtamiskokemusta vastaavista tehtävistä, kehittämis-, talous-, hallinto- ja projektiosaamista sekä verkosto- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan sujuva ruotsin ja englannin kielen taito.

Työkokemus budjetoinnista ja talouden seurannasta luetaan eduksi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/nuoret

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio
p. 050 554 6127 (virka-aikana)
annina.lehtio-vainio@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Vapaa-aikatoimiala, kirjaamo, PL 248, 20101 Turku.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Nuorisopalvelut, Kehittäminen ja johdon tuki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Vanha Suurtori 7, 20500 Turku

Rekommenderade jobb