Nuorisotilatyöntekijä (osa-aikainen) - Kauhavan kaupunki

Nuorisotilatyöntekijä (osa-aikainen)

Kauhavan kaupunki hakee kahta (2) määräaikaista osa-aikaista nuorisotilatyöntekijää Alahärmän ja Kauhavan nuorisotiloille perjantai-illoiksi ajalle 23.8.2019-13.12.2019 ja 17.1.-22.5.2020.

Perjantaisin kaupungin nuorisotiloilla on kaksi työntekijää ja haemme kaupungin nuoriso-ohjaajan pariksi nuorisotilatyöntekijää.

Alahärmän nuorisotilatyöntekijä toimii kaupungin oman nuoriso-ohjaajan työparina Alahärmän nuorisotilalla ja Kauhavan nuorisotilatyöntekijä toimii kaupungin oman nuoriso-ohjaajan työparina Kauhavan nuorisotilalla.

Nuorisotilat ovat avoinna perjantaisin klo 18.00-22.00.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja reipasta otetta nuorten parissa toimimiseen.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaan.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemus voidaan toimittaa myös postitse osoitteeseen Alahärmän palvelutoimisto / elämänlaatupalvelut, Härmäntie 18, 62300 Härmä.

Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valinnasta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi
https://www.kauhava.fi/palvelut/perhe-_ja_sosiaalipalvelut/nuorten_sivut/nuorisotilat

Elämänlaatupalvelualueen esimies Päivi Paavola, paivi.paavola(at)kauhava.fi

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan