Skip to main content
test
Nuorisotilatyöntekijä perjantai-illoiksi - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki / elämänlaatupalvelut, nuorisopalvelut hakee

Kuutta (6) määräaikaista, osa-aikaista nuorisotilatyöntekijää perjantai-illoiksi Alahärmän, Ylihärmän, Kortesjärven ja Kauhavan nuorisotiloille.

Kauhavan kaupungin nuorisotiloille tarvitaan perjantai-iltaisin kaupungin omien nuoriso-ohjaajien lisäksi yhteensä kuusi (6) nuorisotilatyöntekijää, iltaohjaajaa. Tehtävät sijoittuvat Alahärmän, Ylihärmän, Kortesjärven ja Kauhavan nuorisotiloille. Kaupungin nuorisotiloille nuoret voivat tulla viettämään vapaa-aikaa esimerkiksi pelaten biljardia, pleikkaria tai lautapelejä, kuunnella musiikkia ja tavata toisia nuoria sekä aikuisia ohjaajiamme.

Tehtäviin haetaan nuorisotilatyöntekijöitä perjantai-illoiksi ajalle 19.8.-16.12.2022 sekä 13.1.-26.5.2023. Tehtävä on osa-aikainen ja soveltuu hyvin iltatyön vuoksi esimerkiksi opiskelijoille tai muissa osa-aikaisissa tehtävissä työskenteleville.
Tehtävään edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä reipasta otetta nuorten parissa toimimiseen.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset.

Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Hakuaika päättyy 2.8.2022 klo 12.00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Musiikkiopiston rehtori, elämänlaatupalvelualueen esimies Päivi Paavola etunimi.sukunimi(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Elämänlaatupalvelut

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella se on Etelä-Pohjanmaan kaupungeista toiseksi suurin. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Rekommenderade jobb