Nuorisotyöntekijä - Viitasaaren kaupunki

Nuorisotyöntekijä

Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi nuorisotyöntekijän toimen ajalle 12.8.2019-31.12.2020. Tehtävä on kokoaikainen.
Toimenkuva painottuu toisen asteen koululaisten kanssa tehtävään työhön nuorisotyön menetelmiä ja tavoitteita hyödyntäen. Tehtäviin kuuluvat mm. lukion pelastusalalle painottuvan erikoislinjan ja ammattioppilaitoksen opiskelijoiden vapaa-ajan harrastustoiminnan koordinaatio ja kehittäminen, asuntolatoiminnan valvonta sekä monialainen yhteistyö eri tahojen kanssa. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.
Toimeen valittavalta edellytetään soveltuvaa nuorisoalan koulutusta kuten nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan, yhteisöpedagogin tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme hakijalta oma-aloitteisuutta, yhteisöllistä näkemystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 1.8.2019 mennessä Kuntarekryyn.

Jorma Rihto, p. 044 4597 570 tai jorma.rihto@viitasaari.fi

Nuorisotoimi
Osoite: Koulukuja 4, 44500 Viitasaari

Viitasaari on vireä maaseutukaupunki pohjoisessa Keski-Suomessa puhtaiden ja kirkasvetisten järvien äärellä, 4 -tien varrella, n. 100 km Jyväskylästä pohjoiseen. Viitasaarella on hyvät palvelut ja erinomainen asuinympäristö. Lisäksi paikkakunnalta löytyvät kaupungin kokoon nähden poikkeuksellisen monipuoliset vapaa-aika- ja kulttuuriharrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan