Skip to main content
test

Kankaanpään kaupungin nuorisopalvelut hakee nuorisotyöntekijän sijaista. Työsuhde alkaa 31.10.2022 jatkuen 7.10.2023 saakka.
Työskentely tapahtuu pääosin Honkajoen nuorisotilassa.

Työssä pääset tekemään ja näkemään kunnallisen nuorisotyön monipuolisen kentän. Työtehtäviin kuuluu suunnitella, toteuttaa ja kehittää nuorisotyötä ja ehkäisevää päihdetyötä, nuorisotilatyöskentely, nuorisovaltuustotoiminta, tapahtuma-, leiri- ja retkitoiminta, mukanaolo nuoria koskevissa asioissa sekä yhteistyö ja yhteydenpito eri hallintokuntien, paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Työtä tehdään erilaisissa toimintaympäristöissä, mutta pääpaino on nuorisotilatyössä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja kohdata nuoria. Arvostamme hyviä ohjaustaitoja ja kehittävää työotetta. Työ sisältää iltatyötä ja satunnaisia viikonlopputöitä. Työ vaatii ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan / nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi työkokemus katsotaan eduksi.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy 3.10.2022 2022 klo 15.00.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kankaanpaa.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

nuorisotyöntekijä Laura Hakanen p. 040 5203 705
laura.hakanen@kankaanpaa.fi

Lisätietoja

Kankaanpään kaupunki

www.kankaanpaa.fi


Osoite: Kangasmoisionkatu 1, 38700 Kankaanpää
Kankaanpään kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb