Nuorisotyöntekijä etsivään nuorisotyöhön - Borgå stad

Nuorisotyöntekijä etsivään nuorisotyöhön

Porvoon nuorisopalvelut hakee nuorisotyöntekijää etsivään nuorisotyöhön ajalle 1.8.2019 -7.5.2020

Etsivä nuorisotyö on monipuolista ja itsenäistä työtä. Kohderyhmänä ovat 16-29-vuotiaat nuoret, jotka ovat työn, koulun ja opintojen ulkopuolella. Työtehtäviin kuuluu mm. nuorten palveluohjaus, nuoren yksilöllinen tukeminen sekä verkostossa työskentely nuorten asioissa.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulu- tai mahdollinen aikaisempi opistoasteinen tutkinto (kuten esimerkiksi sosionomi, yhteisöpedagogi). Lisäksi toivomme sinulta työkokemusta nuorten parissa työskentelystä, palveluverkoston tuntemusta sekä oma-aloitteista ja innovatiivista otetta työhön. Oman auton käyttömahdollisuutta toivotaan.

Työaika on 38,45/vko. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lain mukainen (504/2002) rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi 24.6.2019 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/nuoret

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisotyön koordinaattori Tanja Lehtikuusi 040 8092255 tanja.lehtikuusi@porvoo.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan