Skip to main content
test
Nuorisotyöntekijä vakituinen - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin nuorisopalveluihin etsitään reipasta, oma-aloitteista ja idearikasta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.
Nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu nuorisotyön suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä toisten nuorisotyöntekijöiden kanssa sekä koulunuorisotyön kehittäminen. Tehtävä on kokoaikainen ja työ sisältää ilta-, viikonloppu- sekä leirityötä. Työaika on 38,25 t/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen.
Tehtäviin kuuluu ennaltaehkäisevä työ nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi moniammatillisesti yhdessä eri viranomaisten ja verkostojen kanssa.

Hakijalta odotetaan kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Hakijalta edellytetään myös IT-taitojen hallitsemista sekä sosiaalisen median hyödyntämistä työssään.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva toisen asteen tutkinto sekä kokemusta nuorisotyöstä.

Työntekijän päätehtävänä on nuorten kohtaaminen eri toimintaympäristöissä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäviksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.forssa.fi
http://forssa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/nuoriso/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava nuoriso-ohjaaja Jaana Riitamaa, p. 050 354 5317,jaana.riitamaa@forssa.fi

Lisätietoja

Forssan kaupunki, Sivistys- ja tulevaisuuspalvelujen toimiala, Vapaa-aikapalvelut, Nuorisopalvelut

Forssan kaupunki on vähän alle 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Unicefin lapsiystävällinen kunta. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Nuorisopalvelut kuuluvat sivistys- ja tulevaisuuspalvelujen toimialaan. Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat myös Viihdeuimala Vesihelmi, liikuntapalvelut, Forssan museo, Forssan kirjasto ja yleinen kulttuuritoiminta. Nuorisopalvelut on pieni yksikkö kaupungin organisaatiossa.


Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb