Skip to main content
test

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Ajattele kesätyöpaikkaa, jossa on mukavaa tekemistä, olet avuksi oman osaamisesti mukaan ja saat siitä palkan lisäksi itsellesi hyvän mielen. Jos yhdistelmä kuulostaa hyvältä, tule meille ”Kesänuori” -pestiin ja tutustu samalla sote-alaan!

Olisitko sinä yksi kesänuoristamme?Kesänuoremme ovat porukkaa, jotka ovat erittäin tervetulleita piristämään asiakkaidemme arkea. Meillä kesänuorten kesätyöpäiviin sisältyy monenlaista tekemistä! Pääset olemaan avuksi esimerkiksi vanhusten asumispalveluissa tai kotiin vietävissä palveluissa tai vaikkapa vammaispalveluissa. Työ ei ole hoitotyötä, vaan mukavaa yhdessä olemista tai tekemistä asiakkaidemme kanssa.

Tehtäviäsi voivat olla muun muassa yhdessä ulkoilu, pelaaminen, lukeminen, jutteleminen tai jokin muu kiva tapa viettää aikaa. Joskus pelkkä läsnäolosikin voi olla asiakkaamme päivän piristys!

Lisäksi meillä on muutamia paikkoja konsernipalveluissamme, jossa työ on avustamista erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos tarjoaa kesätyötä tukipalveluiden parissa. Tehtävät sisältävät esimerkiksi varaston järjestelyä ja muita helppoja avustavia tehtäviä.

Kesänuorten paikat tarkoitettu 16-17-vuotiaille, ensisijaisesti vantaalaisille ja keravalaisille koululaisille ja opiskelijoille. Alan opintoja ei tarvita, tärkeintä meille on halusi tulla mukaan!

Muutamia tärkeitä asioita:

työskentelet joko kesäkuun tai heinäkuun 2023työsuhteen alkaessa sinun tulee olla 16-17 -vuotias työpäivät ovat arkisin ma-pepalkka 900-1200 euroa/kkHeräsikö kiinnostuksesi?Naputtele helpolle hakulomakkeellemme yhteystietojesi lisäksi, millä alueella haluat työskennellä ja voitko työskennellä kesäkuun vai heinäkuun. Kerro jotain myös itsestäsi ja osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi. Huomioithan, että voimme käsitellä vain hakulomakkeemme kautta tulleita hakemuksia. Näin varmistamme, että hakemusten käsittely on sujuvaa. Hakuaika päättyy 31.3. klo 16:00.

Liity kesäksi joukkoomme ja tule sinäkin #hyvantekijäksi!


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb