Nuorten kesätyöpaikat 2020

Haluatko kesätöihin Servicaan?

Tarjoamme useita kymmeniä kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille
- kiinteistöpalveluiden tehtävissä
- laitoshuollon tehtävissä terveydenhuollon kohteissa
- logistiikkapalveluiden tehtävissä
- ruokapalveluiden tehtävissä henkilöstöravintoloissa
- ruokapalveluiden tehtävissä keskuskeittiö Isossa-Bertassa

Työ ajoittuu touko-syyskuulle, ja työsuhteen pituus on vähintään kaksi viikkoa. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Huomioithan myös, että työskentely terveydenhuollon kohteiden laitoshuollossa edellyttää 18 vuoden ikää ja työskentely ruokapalveluissa puolestaan salmonellatodistuksen ja hygieniapassin. Toivomme hakijalta reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Jätä meille hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja, millä alalla olet kiinnostunut työskentelemään. Hakuaika Servican kesätyöpaikkoihin on 1.1.-31.3.2020. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä joustavasti koko hakuajan ajan. Haastatteluun valittuihin olemme yhteydessä kuitenkin viimeistään 30.4.2020 mennessä. Aiemmin Servicassa työskennelleistä voidaan tehdä suora valinta.

Lisätietoja

http://www.servica.fi

Tutustu työnantajaan

Servican asiakaspalvelu ma-to klo 7.30-15 ja pe klo 7.30-14.00 puh. (017) 226 0101 tai info@servica.fi

Servica
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme Kuopion kaupungille ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle laitos- ja välinehuollon palvelut sekä ruoka-, kiinteistö- ja logistiikkapalvelut. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.