Nuorten kesätyöpaikat 2021

Oletko syntynyt 1.1.1998-31.12.2005 välisenä aikana, etkä ole aikaisemmin ollut Porvoon kaupungilla nuorten kesätöissä? Hae silloin ihmeessä meille!

Porvoon kaupunki tarjoaa nuorille mm. toimistotöitä, asiakaspalvelutehtäviä, siivous- ja keittiötöitä, lasten- ja vanhusten hoitoa, sekä puisto- ja kunnossapitotöitä. Yhteensä noin 100 nuorten kesätyöpaikkaa on tarjolla!

Kesätyön kokonaistyöaika on 120 tuntia. Työsuhde kestää pääsääntöisesti neljä viikkoa, ja työaika on kuusi tuntia päivässä. Työjakso voidaan tarvittaessa toteuttaa myös kolmen viikon jaksossa, jos se on tarkoituksenmukaista esimerkiksi työkohteen tai kuljetusjärjestelyiden vuoksi, jolloin päivittäinen työaika on vastaavasti pidempi. Joissain tehtävissä edellytetään 18 vuoden ikää, mm. asiakaspalvelua edellyttävät toimistotehtävät.

Nuorten kesätyöt on tarkoitettu niille, jotka eivät ole aiemmin olleet kaupunkiin työsuhteessa. TET-harjoittelu ei ole este palkkaamiselle.

HUOMIO! Voit hakea enintään yhtä ensisijaista työpaikkaa. Lisätietoja kohtaan voit laittaa toisen vaihtoehdon.

Kaupungin toimialat tekevät valinnat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Hoitoalan opiskelijoita kehotetaan hakemaan oman alan kesätyöpaikkoja, jotka löytyvät erillisestä ilmoituksesta.

Valituiksi tulleille ilmoitetaan kirjallisesti tai sähköpostitse valinnasta viimeistään 16.4.2021. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietolain nojalla.

Palkka on 7,16 €/tunti, yhteensä 1017,94 € 120 tunnilta sisältäen lomakorvauksen ja lomarahan.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä kesätyöpaikkahakemuksesi 8.3.2021 klo 14.00 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole, ja kirjaudu Kuntarekry-palveluun. Laitathan muistiin käyttäjätunnuksesi ja salasanan, voit tarvita niitä myöhemmin. Hakemukset käsitellään myös kokonaan sähköisesti.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kesatyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimistosihteeri-suunnittelija Eeva Pulkkinen, puh. 040 865 4484

Porvoon kaupunki
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats