Kaavilaisia 15-23 v. nuoria palkataan kunnan omiin yksiköihin sisältäen Juutilan valimon ja Kotiseutumuseon oppaiden työllistämisen. Työpäiviä 15 (museo-oppaiden osalta työpäiviä on 30), palkka 32 €/päivä, työaika 6 h/pv. Kerro hakemuksella mihin yksikköön ensisijaisesti haet työtä, esim. museo-opas tai kesätyöseteli.

Tekninen osasto (1 + 4 paikkaa):
Kesäkukkien hoito sekä uimarannan pukukoppitilojen ja wc:n siivous kesäviikonloppuisin (perjantai - sunnuntai) (1 paikka)

Kiinteistön- ja ulkoalueiden avustavat hoitotyöt, esimerkiksi nurmikonleikkuu, yleisten alueiden hoito ja puhtaanapito sekä kiinteistönhoitajan avustavat työ- ja huoltotehtävät (4 paikkaa)

Puhdistuspalvelut (2 paikkaa):
Koulun alueen ja muiden kunnan rakennusten perussiivous ja ylläpitosiivous, esimerkiksi imurointi, tasojen puhdistus ja ikkunoiden pesu

Varhaiskasvatus (3 paikkaa):
Työskentely nuoren toiveiden mukaan valikoituvassa päivähoitoryhmässä (alle 3-vuotiaiden, 3-5-vuotiaiden & 5-vuotiaiden ryhmä), toimiminen lasten ja lasten vanhempien kanssa sekä mukanaolo kaikissa päivähoidon tehtävissä

Virastotalo (1 paikka):
Kunnan some-markkinointi nuorten näkökulmasta, Facebook-sivujen päivitys, tapahtumista ja menovinkeistä tiedottaminen sekä pienet toimistotehtävät

Nuorisotoimi (1 paikka):
Kesäleiritoiminnan järjestelyyn osallistuminen

Juutilan valimo & Kotiseutumuseo Eloaitta (2 paikkaa):
Museo-oppaan tehtävät Juutilan valimolla ja kotiseutumuseo Eloaitassa. HUOM! Työsuhteen pituus 30 työpäivää eli kuusi viikkoa, työaika keskiviikosta sunnuntaihin (maanantai ja tiistai vapaapäiviä).

Kesätyösetelit (4 paikkaa):
Työllistyminen yrityksiin kesätyösetelillä. Työantaja voi olla myös muualta kuin Kaavilta. Omaan perheeseen tai perheyritykseen nuorta ei voi setelillä työllistää. Kesätyöseteli on mahdollista käyttää myös kevytyrittäjyyteen, jolloin nuori perustaa itse yrityksen kesän ajaksi. HUOM! Todisteeksi aktiivisesta yritystoiminnasta nuoren on ennen palkanmaksua toimitettava kunnalle tiedot yrityksen liikevaihdosta. Setelin arvo on 300 €/työllistetty nuori.

Lisätietoja

http://www.kaavi.fi

Tutustu työnantajaan

Etsivä nuorisotyöntekijä Malla Kosunen p. 040 159 9767, malla.kosunen@kaavi.fi

Kaavin kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Rantatie 1, 73600 Kaavi

Kaavin kunta - Rökfri arbetsplats