Nuorten kesätyöt 2021

Tammelan kunta työllistää vuosittain tammelalaisia nuoria (15-20 v) kesätöihin kunnan eri toimipisteisiin, yrityksiin, yhdistyksiin ja yksityisille ajalla 1.5.-31.8.2021. Näin siis tänäkin vuonna koronatilanteen niin salliessa.

1. Kesätyöpaikkoja on tarjolla seuraavissa kunnan toimipisteissä;
- kirjastopalvelut (kirjaston kesätyöharjoittelija)
- nuorisopalvelut, (päiväleirin ohjaajaharjoittelija)
- ruoka-ja puhdistuspalvelut (puhdistuspalveluharjoittelija, ruokapalveluharjoittelija)
- tekniset palvelut (laitosmiesharjoittelija, kirvesmiesharjoittelija, maalariharjoittelija)
- varhaiskasvatuspalvelut (varhaiskasvatuksen harjoittelija)

Työjaksot ovat joko 2 tai 4 viikkoa ja nuorelle maksettava nettopalkka 250 €/2 vkoa tai 500 €/4 vkoa. Työaika 6 h/päivä sis. 30 min ruokatauon.

2. Kunnan työpaikkojen lisäksi, voit hakea kesätyötä myös yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisiltä.
Tiedot avoinna olevista yritysten, yhdistysten ja yksityisten kesätyöpaikoista löytyy Tammelan kunnan www-sivuita kohdasta "Avoimet työpaikat". Katso em. luettelosta yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisiltä löytyvät kesätyöpaikat ja lähetä hakemus sähköpostilla suoraan heille. Voit halutessasi käyttää kunnan www-sivuilta löytyvää hakemuslomaketta tai lähettää suoraan oman cv:si vapaamuotoisen hakemuksen liitteenä.

Mikäli yritys, yhdistys tai yksityinen palkkaa sinut kesätöihin, kunta maksaa ko. työllistäjälle työllistämistukea 150 €/2 vkoa tai 300 €/4 vkoa. Työnantajasi hoitaa palkanmaksusi työllistymisajanjakson mukaan joko 250 €/2 vkoa tai 500 €/4 vkoa. Lisäksi hänen tulee hoitaa lakisääteiset kulut ja ottaa sinulle tapaturmavakuutus työajalle.

Voit jättää hakemuksen kolmeen Sinulle mieluisimpaan kesätyöpaikkaan (kunta ja muut työpaikat) viimeistään su 11.4.2021 mennessä. Sinut voidaan kutsua haastatteluun, mutta kesätyöpaikat voidaan täyttää myös suoraan hakemusten perusteella.
Tammelan kunta ja muut toimijat valitsevat kesänuoret su 25.4.2021 mennessä ja ilmoittavat valinnasta kaikille hakijoille sähköpostilla.

Voit työllistyä kesän aikana työllistämistuella tuetusti ainoastaan yhteen kunnan/yrityksen/yhdistyksen tai yksityisen kesätyöpaikkaan. Mikäli työllistyt kesän aikana sekä kuntaan että yritykseen, yhdistykseen tai yksityiselle, Sinun tulee itse sopia työnantajasi kanssa siitä, että työllistyt heille ilman kunnan maksamaa työllistämistukea.

Ole itse aktiivinen ja etsi kesätyötä myöskin yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisiltä ja ota heihin itse yhteyttä.

Muista, että työsopimus tulee tehdä kirjallisena.

Jotta voit hakea Tammelan kunnan kesätyöpaikkoja, Sinun pitää ensin rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi osoitteessa https://www.kuntarekry.fi
Kuntarekryn etusivulla kohdassa Kirjaudu/Hakemukseni voit luoda itsellesi käyttäjätunnukset.
HUOM! Tunnus on henkilökohtainen (esim. sisaruksilla tulee olla omat tunnukset)

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

Tutustu työnantajaan

Päivi Paija, paivi.paija@tammela.fi, puh. 050 376 5162

Tammelan kunta
Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela

Tammelan kunta on lounaishämäläinen n. 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.

Tammelan kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Suggested jobs