Nuorten kesätyöt

Hae rohkeasti Iitin kunnalle kesätöihin, saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten monipuolisissa tehtävissä!

Iitin kunta palkkaa 15-17 -vuotiaita paikallisia nuoria kahden viikon mittaisiin kesätöihin kunnan eri ulkotoimipisteisiin. Kesätyöpaikkoja on avoinna kunnan ulkoalueiden hoidossa, Ravilinna vapaa-aikakeskuksen kentänhoidossa, Kausalan taajaman leikkipuistossa sekä asiakaspalvelu- ja kiinteistönhuollon tehtävissä laajemmin Iitin alueella.

Kesätyöt ovat monipuolisia ja pitävät sisällään kiinteistönhuollon ja ulkoalueidenhoidon avustavia tehtäviä; nurmikon leikkausta, kitkemistä, liikuntakentän hoitotehtävät. Lisäksi Iitin kunta hakee reippaita nuoria leikkipuiston oppaiksi sekä ulkotapahtumien ajaksi asiakaspalveluun ja someviestintään.

Työaika on 30h/viikko (KVTES). Kesätyöjaksolta maksetaan palkkaa 360€

Kerro hakemuksessasi ja CV:ssäsi itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja harrastuksistasi sekä missä tehtävissä haluaisit työskennellä. Lähetä kesätyöhakemus ja CV 25.4. mennessä Kuntarekry.fi kautta.

Kesätyöt sijoittuvat kesä-heinäkuulle (vk 23-30), yhden kesätyön kesto on 2 viikkoa. Puhelinhaastattelut ja ilmoitukset kesätyöhön valituista suoritetaan viikkojen 18-20 välillä.

Huom! Koronarajoitusten mahdolliset muutokset voivat vaikuttaa kunnan toimintoihin ja vaikuttaa rekrytointiin.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Tanja Tuomi puh. 040 701 4227
tanja.tuomi@iitti.fi

hallintopalvelut
Osoite: Rautatienkatu 20, 47401 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Suggested jobs