Oboen varaäänenjohtaja - Joensuun kaupunki

Joensuun kaupunginorkesteri on ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii Eero Lehtimäki sekä taiteellisina partnereina Minna Pensola ja Iiro Rantala.

Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana

OBOEN VARAÄÄNENJOHTAJAN TEHTÄVÄ

Englannintorven soittovelvollisuudella

Koesoitto: lauantaina 27.11.2021 alkaen klo 13.00 Joensuun konservatorion konserttisali, Rantakatu 31.

Koesoittotehtävät:

W. A. Mozart: Oboekonsertto C-duuri K 314, 1. osa Allegro Aperto, 2. osa Adagio non troppo, ilman kadenssejaR. Schumann: 3 romanssia, Op.94, 1. Nicht schnell, 2. Einfach, innig, 3. Nicht schnellOrkesteritehtävätKaikki koesoittotehtävät ovat ladattavissa oheisesta linkistä. Koesoiton ensimmäinen kierros toteutetaan videotallenteella, deadline 14.10.2021 klo 15 mennessä. Tarkemmat ohjeet videohakemuksiin alempana.
Toinen kierros paikan päällä lauantaina 27.11.2021 klo 13 alkaen.


Koesoittotehtävät 1. kierroksen videonauhaan: F. Mendelssohn - Sinfonia no 3 “Skottilainen” II. Vivace non troppo (tahdit 32 - 100) ja J. Brahms - Viulukonsertto D-duuri II. Adagio (tahdit 3 - 32)

Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla vain videonauhakierrokselta jatkoon päässeille. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan. Orkesterin englannintorven käyttö koesoitossa on mahdollista. Ilmoita hakemuksessasi halukkuutesi käyttää orkesterin englannintorvea ja /tai orkesterin pianistia.

Tehtäväkohtainen palkka sekä mahdolliset lisät KVTES:in mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävä alkaa 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Koesoittoon sisältyy työhaastattelu. Tehtävissä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy torstaina 14.10.2021 klo 15.00.


Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944, sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi tai orkesteri@joensuu.fi.

www.joensuu.fi/kaupunginorkesteri

Ohjeet videohakemuksiin

Valmistautuminen
Lue koesoitto-ohjeet ja valmistaudu huolellisesti videohakemusta varten. Videon täytyy sisältää kaikki teokset siinä järjestyksessä kuin ne on lueteltu. Video tulee kuvata yhdellä otolla ja ilman leikkauksia tai muuta jälkikäsittelyä. Tallenne on kuvattava yhdellä kameralla soittajan edestä siten, että soittaja ja soitin näkyvät kuvassa koko ajan. Tallennetta ei voi tehdä julkisesta esiintymisestä. Äänen ja/tai kuvan jälkikäsittely on kielletty. Koesoittotehtävät on esitettävä videolla hakuilmoituksessa annetussa järjestyksessä samassa tiedostossa. Tallenteella on pyrittävä mahdollisimman laadukkaaseen ääni- ja kuvatallennukseen.

Ohjeet videon lähetykseen
Lataa videosi verkon striimauspalveluun (esim. Vimeo tai YouTube) ja laita suora linkki videoosi hakuilmoitukseesi. Älä lähetä videota sähköpostin liitetiedostona. Varmistathan myös, että linkki aukeaa suoraan ilman salasanaa. Mikäli hakija ei lähetä linkkiä videoon 14.10.2021 klo 15 mennessä, hänen hakemustaan ei käsitellä.

Videon tekniset vaatimukset:
• Käytä hyvälaatuisia tallennuslaitteita. Muista testata äänen tasot niin, ettei kovimmat äänet rikkoudu ja hiljaisimmatkin tulevat kunnolla kuulluiksi.
• Valitse kuvauspaikaksi mahdollisuuksien mukaan sellainen tila, joka soveltuu ammattimaiseen äänittämiseen. Ota huomioon myös valaistus, kuvan rajaaminen ja kameran sijoittelu. Kirkas valaistus sekä, että valo suuntautuu edestä eikä takaa.
• Sijoita kamera niin, että sinä sekä instrumenttisi näytte kuvassa kokonaan. Huomioi myös, että mahdollinen liikehtiminen pysyy rajauksen sisällä. Optimaalisella asettelulla kuvassa näkyy mahdollisimman paljon yksityiskohtia, kunhan edellä mainitut osa-alueet on huomioitu.

Videon muut vaatimukset:
• Kaikki tallenteet tulee tehdä yhtenä päivänä hakuajan aikana.
• Julkisten esiintymisten tallenteita ei hyväksytä.
• Älä puhu kuvauksen aikana musiikin päälle.
• Vain yksi yhtenäinen otto, ei leikkauksia

Huom! Minkäänlainen kuvan tai äänen editointi ja jälkikäsittely ei ole sallittua. Jos tästä herää epäilyksiä, videohakemus hylätään.

Tutustu työnantajaan
  • Joensuun kaupunki
  • Työpaikka
  • jns-3431
  • 22.6.2021 - 14.10.2021 15:00
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944, sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi tai orkesteri@joensuu.fi.

Lisätietoja

Joensuu on noin 77 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Rekommenderade jobb