test

Ohjaaja (2), Vammaispalvelut, Nokia

Hakuaika päättyy  13.2.2023 23:59

Ohjaajan (2) sijaisuus, Vammaispalvelut, Nuorten kuntoutusyksikkö, Nokia

Kiinnostaako työskentely erityislasten ja -nuorten kanssa? Etsimme ohjaajia haastavaan mutta opettavaiseen työpaikkaan, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä huumoria unohtamatta.

Nuorten kuntoutusyksikkö tarjoaa kuntoutusta alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille henkilöille, joilla on mielenterveyden tai tunne-elämän hallinnan vaikeuksia, haastavaa käytöstä, autismin kirjon pulmia tai muuta neuropsykiatrisen kuntoutuksen tarvetta.

Ohjaajana teet arjen ohjaustyötä sekä jalkautuvia käyntejä lasten ja nuorten eri ympäristöissä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Meille perhetyön tekeminen on tärkeää ja pyrimme kehittämään sitä työskentelyssämme.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Voit olla vastavalmistunut tai alan konkari - haluamme sinut osaksi työyhteisöämme.

Eduksi katsomme erityislasten ja -nuorten kanssa tehdyn ohjaustyön ja kokemuksen haasteellisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä. NEPSY- ja traumaosaaminen ovat eduksi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sosiaalihuollon ammattihenkilö.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Määräaikaisen tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Määräikainen tehtävä päättyy 30.9.2023. Sijaisuuden kesto on neuvoteltavissa.

Ennen tehtävän vastaanottamista toimeen valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisosastonhoitaja Karoliina Saarinen, puh. 044 472 2829.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 13.2.2023.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisosastonhoitaja Karoliina Saarinen, puh. 044 472 2829.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan