Ohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja kuntouttaminen päivittäisissä toiminnoissa. Ohjaaja toimii päivätoiminnan ja ohjatun ja tuetun asumisyksikön yhteisessä tiimissä. Pääasiallisin tehtävä on asumisyksikön ohjaajan työ. Ajoittain työhön sisältyy päivätoiminnan ohjaustyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015 § 3, Valtioneuvoston asetus 153/2016 § 1)

Ohjaajalta edellytetään asiakaslähtöisyyttä, tiimi- ja verkostotyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Arvostamme hyviä tiimi- ja verkostotyötaitoja. Katsomme eduksi hoitotyön koulutuksen ja työkokemuksen asumispalveluista.

Tarjoamme monipuolisen työn sekä kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuuksia sekä tuen siihen. Lisäksi odotamme, että haluat sitoutua tehtävääsi asiakasta kunnioittaen.

Ohjatun ja tuetun asumisyksikkö Pihlajakoti Kiuruvedellä ohjaa ja tukee itsenäisesti asuvia kehitysvammaisia henkilöitä arjessa selviytymisestä (ei yövalvontaa). Asumispalveluilla tuetaan asukkaan päämiehisyyttä ja oman elämän hallintaa. Asiakkaita on 15-20.
Työpaikan osoite: Ahonpääntie 3 as 6, 74700 Kiuruvesi

Läs mer

http://www.ylasavonsote.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa kehitysvammayksiköiden esimies Elina Puustinen, puh. 040 350 1931.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Kehitysvammayksiköt, Kehitysvammaisten asumispalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut Kiuruvesi
Adress: Ahopääntie 3, 74700 Kiuruvesi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen ja Kiuruveden kaupungeille sekä Sonkajärven ja Vieremän kunnille.

Mer om arbetsgivaren