test
Ohjaaja - Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä

Haemme ohjaajia eripituisiin sijaisuuksiin Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymän Kaarinan ja Raision perhetukikeskuksiin. Työtehtäviin kuuluu perhetukikeskuksen asiakkaiden sijoitusprosessien mukainen työskentely, lasten hoito ja kasvatus asiakassuunnitelman sekä asiakkaan verkostojen kanssa työskentely. Työhön sisältyy päivittäisraportointia, tiimityöskentelyä ja arjen sujumista tukevia käytännön työtehtäviä.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan lastensuojelun ammatillisen osaamisen lisäksi rohkeaa, joustavaa ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kehittävää ja voimavarakeskeistä työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulututkinto, edeltänyt opistoasteinen ammatillinen tutkinto, soveltuva ammatillinen tutkinto tai alan opiskelija.

Valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.

Lisätietoja

http://www.vslk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaarinan perhetukikeskuksen johtaja Hannu Piippo, puh. 050 3478249 tai Raision perhetkikeskuksen johtaja Minna Koskela, puh. 0400 163551 , etunimi.sukunimi@vslk.fi

Lisätietoja

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä, Kaarinan perhetukikeskus ja Raision perhetukikeskus

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä tuottaa sijais- ja avohuollon lastensuojelupalveluja viidelle jäsenkunnalleen.

Kuntayhtymä on tunnettu laadukkaiden lastensuojelupalveluiden tuottajana ja palveluiden aktiivisena kehittäjänä. Kuntayhtymässämme luotu roolikartta-tuoteperhe on valtakunnallisesti tunnettu työväline.

Tarjoamme henkilöstöllemme hyvän ja innovatiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kuistikatu 4, Kaarina ja Vatselantie 65, Raisio, 20780 Kaarina

Rekommenderade jobb