Ohjaaja

Haemme työtoiminnan ohjaajaa työkeskukseen 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Keravan kaupungin työkeskukseen. Työkeskus järjestää lakiin perustuvaa sosiaalipalvelua. Asiakkaamme ovat työikäisiä vajaatyökykyisiä kuntalaisia, jotka ovat heikossa työmarkkina-asemassa ja tarvitsevat yksilöllisiä tukitoimia päiväaikaiseen työtoimintaan. Valtaosa asiakkaistamme on kehitysvammaisia.

Ohjaajan tehtävässä vastaat työtoiminnan ohjaamisesta työkeskuksessa, päävastuualue on yritystoiminnassa jossa tehdään pakkaus-, vaihe- ja kokoonpanotöitä. Ohjaajan tehtävään liittyy myös vastuita työkeskuksen muissa palveluissa joita ovat oma-toiminta ja laitostyötoiminta sekä ateria-, kuljetus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisessä.

Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, monipuolisia kädentaitoja, toivomme ryhmätyötaitoja ja itsenäistä sekä vahvaa työotetta. Toivomme, että sinulta löytyisi B-ajokortti ja/tai hygieniapassi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen ammattilaisten joukko. Tarjoamme mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Katsomme eduksi suuntautumisen vammaistyöhön. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 1.12.2020 klo 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun. Tulemme käyttämään rekrytoinnissa myös videohaastattelua.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://www.kerava.fi/palvelut/sosiaalija-perhepalvelut/työkeskus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat työkeskuksen esimies Hannu Minkkinen, hannu.minkkinen@kerava.fi, 040 318 2632 sekä ohjaaja Anu Mäkinen, anu.makinen@kerat.fi, 040 318 2636.

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Santaniitynkatu 1, 04200 Kerava

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki! Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton työpaikka.