Ohjaaja

Meillä Siilinjärven kunnassa on avoinna määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.1 - 2.5.2021 ohjaajan tehtävä Päivänkierron asumispalveluissa. Tehtävänäsi on tukea ja ohjata asiakkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Ohjaajan tehtäviin kuuluu huolehtia asiakkaan perushoidosta sekä kodinhoidolliset työtehtävät ja viriketoiminta. Työ on kolmivuorotyötä.

Päivänkierto on 13 asiakkaan koti. Toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukasta ympärivuorokautista asumista aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella. Päivänkierron toiminnan lähtökohtana on asiakkaan osallisuus sekä tarjota asiakkaille turvallinen ja kodikas ympäristö.

Arvostamme joustavuutta, kehittämisintoa, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus työskentelystä erityisryhmien kanssa katsotaan eduksi.
Lisäksi toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asukkaan voimavarat.

Hakijalta edellytetään vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Edellytyksenä on hygieniapassi sekä perusopinnot lääkehoidosta.
Hakijalta odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kuntouttavan työotteen hallintaa sekä kehittämismyönteisyyttä.

Valinnassa noudatetaan kuukauden koeaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Heidi Tallus
vs. johtava ohjaaja
044 740 1670 / heidi.tallus@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaali- ja perhepalvelut, Kehitysvammapalvelut
Osoite: Vattuahontie, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats