Salon kaupungin perheiden palveluissa on haettavana kaksi määräaikaista ohjaajan työsuhdetta ajalla 1.2.-31.12.2021

Vahvistamme perheiden palveluja uusilla vakansseilla ja nyt etsimme joukkoomme tekijöitä, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Perhetiimiin kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa, 1 perheohjaaja, 1 perhetyöntekijä ja 2 ohjaajaa. Perhetiimissä huolehditaan lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden sekä heidän täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotukensa myöntämisestä. Palvelutehtävään sisältyy myös kunnassa toteutettava rakenteellinen sosiaalityö. Perhetiimissä on käytössä systeeminen työskentelymalli. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja työssä on mahdollisuus etätyöhön. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus.

Määräaikaisen ohjaajan työn tavoitteena on tukea lapsia ja heidän perheitään mm. ehkäisemällä koulunkäynnin ongelmista johtuvaa syrjäytymistä. Lisäksi tavoitteena on edistää lapsen ja perheiden elämänhallintaa ja itsenäistä selviytymistä arjessa. Ohjaajat ovat joustavasti käytettävissä myös muissa perheiden palveluiden tiimeissä ja tekevät tiivistä yhteistyötä sivistys- ja nuorisopalveluiden henkilöstön kanssa. Työskentely perustuu asiakkaan ja perheen tilanteiden arviointiin, sekä suunnitelmalliseen ja selkeään sosiaalityöntekijän koordinoimaan työprosessiin. Työaikamuotona on yleistyöaika, työtä tehdään tarvittaessa myös iltaisin.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja sekä riittävää sosiaalipalveluiden ja sosiaalihuoltolain asiantuntemusta. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä ja sen hyväksymistä, että ohjaajan työnkuva tiimissä on kehittymisvaiheessa. Nepsy-valmentajan koulutus tai vastaava sekä lastensuojelulain tuntemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2 447,29 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteessa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosionomin, sosiaaliohjaajan, sosiaalikasvattajan, yhteisöpedagogin amk tai sairaanhoitajan amk tutkinto.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 329854

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / ohjaajan työsuhde. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 29.1.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001 sekä vs. johtava sosiaalityöntekijä Aliisa Kuronen puh. 02 778 3044.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Perheiden palvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats