Ohjaaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Omaatko kohtaamisen taidon? Oletko joustava ja innostut kehittämisestä? Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen, niin hae meille töihin Oulunkaarelle!

Vaalan kehitysvammaisten asumispalveluissa kehitämme palveluitamme edelleen ja avaamme marraskuussa nykyisten ohjatun ja autetun asumisyksiköiden lisäksi tilapäishoitoyksikön. Tilapäishoitoyksikkö aloittaa toimintansa Karpalotiellä Suopursun kiinteistössä, ohjatun ja autetun yksikön vieressä. Aloitamme toiminnan portaittain, haemme alkuun kahta ohjaajaa vakituiseen toimeen ja toiminnan vakiintuessa rekrytoimme lisää henkilöstöä. Työskentelyalueena on tilapäishoitoyksikön lisäksi ohjatun ja autetun asumisen yksiköt. Kolmivuorotyö sisältää ohjaus-ja hoivatyön lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä. Hyödynnämme toiminnassamme vahvasti luontoa ja elämyksiä asiakkaiden arjen rikastuttajana. Koulutamme henkilöstöä luonnon hyödyntämiseen toiminnassa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä tiiviin ja eteenpäin menevän työyhteisön, jossa et tunne olevasi yksin. Työssäsi sinua tukevat kollegoidesi ja esimiehesi Leenan lisäksi seudullinen asumispalvelusvastaava Satu.

Arvostamme joustavuutta, kehittämisintoa, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme erityisosaamista luontoon ja elämyksiin liittyen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 § mukainen nimikesuojattu; lähihoitajan kelpoisuus tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattirekisteriin. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vastaava ohjaaja Leena Heikkinen Vaalan asumispalvelut p.0504527380, leena.heikkinen@oulunkaari.com ja erityisryhmien asumispalveluvastaava Satu Turkka p.0406603404, satu.turkka@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Vaalan perhepalvelut

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottamassa käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä!

T: #oulunkaarenosaajat

#yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille


Osoite: Karpalotie 1, 91700 Vaala

Rekommenderade jobb