test
Ohjaaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin sosiaalityön palveluissa, lastensuojeluyksikkö Kaivarin Vintillä on avoimena:

Ohjaajan sijaisuus 31.1.2022-15.1.2023.

Kaivarin Vintti on seitsemänpaikkainen ympärivuorokautinen, kemiläisille lapsille ja perheille tarkoitettu lastensuojelun vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Ohjaaja toimii lastensuojeluyksikön hoito- ja kasvatustehtävissä sekä omaohjaajan tehtävissä.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 6 §:n mukaisen tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon tai vastaavan aiemman opistoasteisen tutkinnon. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta 504/2002). Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.
Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja oman auton käyttöä. Katsomme eduksi, mikäli hakijalla on kokemusta lastensuojelusta, voimassa oleva ensiapukortti ja lääkelupa.

Sähköinen hakemus kuntarekryyn, työavain 406 422,
hakuaika 7.1- 21.1.2022, kello 15.00 saakka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
NIna Matinlassi,
sosiaalityön päällikkö,
040 648 5455,
nina.matinlassi@kemi.fi

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Perusturvatoimiala, Perheiden sosiaalipalvelut ja oppilashuolto, Kaivarin vintti

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo. Täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb