Skip to main content
test
Ohjaaja - Heinolan kaupunki

Ohjaaja

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Heinolan kaupungin erityisryhmien työ- ja päivätoimintakeskukseen Rytmiin 1.7.2022 alkaen.

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista.

Ohjaaja työskentelee Heinolan kaupungin erityisryhmien työ- ja päivätoiminta Rytmissä, joka tarjoaa sekä työ- että päivätoimintaa vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille.

Työssäsi tuet ja edistät asiakkaiden osallisuutta sekä osatyökykyisten työllistymistä. Ohjaat asiakkaita heidän yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Kehität, suunnittelet ja toteutat työ- ja päivätoimintaa yhdessä työyhteisösi kanssa. Sinulla on asiakaslähtöinen työote ja asiakkaan innostaminen sekä motivoiminen on sinulle tärkeää. Olet joustava ja yhteistyökykyinen työyhteisön jäsen. Tämän lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta sekä hyvää asennetta.

Työtehtävä edellyttää myös ajokorttia.

Edellytämme sinulta vähintään lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukaan. Päivätyö, yleistyöaika 38,25.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 22.5.2022 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Miia Johansson, 044 735 0028, etunimi.sukunimi@heinola.fi

Lisätietoja

Erityisryhmien työ- ja päivätoiminta Rytmi

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Kiipijäntie 2, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb