Skip to main content
test

Rovaniemen kaupungin Perhe- ja sosiaalipalvelut
hakee

pitkäaikaisia sijaisia sekä kesälomasijaisia ohjaajan tehtäviin
asumispalveluiden erityispalvelujen yksikköön

Sijaisuudet sijoittuvat tehostettuun palveluasumiseen, jossa ollaan asukkaiden tukena arjessa. Työ sisältää ohjausta, tukea ja hoivaa yksilöllisissä palveluntarpeissa ja päivittäisissä toiminnoissa, tavoitteena on asukkaiden osallisuuden vahvistaminen. Lisäksi laadukkaaseen arkeen kuuluu viriketoiminnan järjestäminen, ulkoilu ja yhteistyö eri tahojen kanssa.
Asumisen erityispalvelut on laaja toimintakenttä, johon kuuluu tehostetun palveluasumisen lisäksi palveluasumista ja tuettua asumista eri asiakasryhmien kanssa.

Sijaisuudet eri yksiköissä on mahdollista.

Voit hakea sijaisuutta ohjaajan tehtäviin, jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai olet alan opiskelija (lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja tai muu vastaava koulutus). Opiskelijoiden osalta edellytämme, että opinnoista 70 % on suoritettuna.

Odotamme kiinnostusta erityisryhmistä ja kuntouttavasta työotteesta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne ovat tärkeitä. Itsenäinen ja tiimityöskentely onnistuvat. Asiakaslähtöisyys on työssämme tärkeä arvo.

Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain ( 1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§). Vakituiseen toimeen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Tehtävissä noudatetaan koeaikakäytänteitä.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Kesäsijaisuuteen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhaku palveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 25, 2. krs, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.
Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 15.00.

Voit täyttää hakulomakkeen tai olla suoraan yhteydessä
Pihlajarinne
Lähteentie 17, 96100 Rovaniemi

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Johanna Palosaari
etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi
puh. 0407291107

Lisätietoja

Sosiaalipalvelukeskus, Vammaispalvelut, Asumispalvelut

Rovaniemen kaupungin hyvinvointipalveluihin kuuluu avovastaanotto, asumispalvelujen erityispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, päihdehuollon palvelut, työikäisten ja lapsiperheiden palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1000 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Rovakatu 1, 96100 Rovaniemi

Rekommenderade jobb