Skip to main content
test
Ohjaaja - Siilinjärven kunta

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja!

Haemme Siilinjärven kunnan Päivänkierron asumispalveluyksikköön ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2022 - 30.6.2023.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn pienessä kehitysvammatyötä kehittävässä yksikössä, jossa esihenkilö ja työyhteisö ovat tukenasi. Työyhteisön jäsenenä olet keskeisessä asemassa tuomassa Päivänkierron asiakkaille heidän tarvitsemaansa tukea arjesta selviytymiseen.

Tehtävänäsi on tukea ja ohjata asiakkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Ohjaajan tehtäviin kuuluu huolehtia asiakkaan perushoidosta, päivittäisen arjen sujuvuudesta ja yhteistyöstä omaisten sekä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien sidosryhmien kanssa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös viriketoiminnan järjestäminen. Ohjaaja tukee ja auttaa asiakasta osallistumaan arjen toimintoihin kokonaisvaltaisesti kuntouttavaa työotetta hyödyntäen. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa. Kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä on eduksi tehtävän hoitamisessa. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostustasi kehitysvammatyöhön.

Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta sekä kykyä asiakkaan omat voimavarat huomioivaan työskentelyyn. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme ja työyhteisössä tuemme toinen toisiamme.

Päivänkierron asumisyksiköissä tarjotaan tehostettua palveluasumista 13 kehitysvammaiselle asukkaalle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa ja ohjausta. Päivänkierron toiminta-ajatuksena on tarjota kodikasta, yksilöllistä ja turvallista asumista aikuisille kehitysvammaisille.

Hakijalta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä hygieniapassia. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus määräytyy sote sopimuksen sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Mervi Nykänen puh. 044 740 1699 / mervi.nykanen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaali- ja perhepalvelut, Kehitysvammapalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Vattuahontie, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb