Skip to main content
test

Raision kaupungin lapsiperhesosiaalityön tiimissä on haettavana ohjaajan äitiysloman sijaisuus ajalla 1.8. - 31.12.2022. Ohjaajan tehtävässä vastaat omista sosiaalihuoltolain mukaisista asiakkuuksistasi ja teet niihin liittyen suunnitelmallista muutostyötä, palveluohjausta ja viranhaltijapäätöksiä. Olennaisena osana työhön kuuluu moniammatillinen verkostotyö ja dokumentointi. Raisiossa on mahdollisuus käyttää dokumentoinnin tukena sanelua. Työnkuvasi on monipuolinen ja pystyt itsenäisesti suunnittelemaan työtä. Viikkotyöaika on 38,25h/vko ja työskentelet pääsääntöisesti virka-aikana.

Toivomme sinulta vastuullista ja itsenäistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja halua tehdä moniammatillista yhteistyötä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Lisäksi toivomme kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä työstä. Tarjoamme sinulle tiiviin ja moniammatillisen työyhteisön, säännöllisen työohjauksen ja etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden tehdä työtäsi systeemisellä työotteella.

Pääsyvaatimuksena ohjaajan viransijaisuuteen on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 6 §: (272/2005) mukainen pätevyys. Tehtäväkohtainen palkka on 2921,51€/kk.

Virkaan valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistus terveydentilastaan kuukauden (1 kk) kuluessa työn aloittamisesta.

Toivomme saavamme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 6.7.2022 klo 15:00 mennessä. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan, noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhe- ja aikuissosiaalityön päällikkö Leena Lahti, leena.lahti@raisio.fi, p. 044 - 797 2130

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut

www.raisio.fi


Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb