Skip to main content
test
Ohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ohjaajan tehtävänä on sijaishuoltoon sijoitettujen lasten ja nuorten ympärivuorokautisesta, kokonaisvaltaisesta hoidosta, kasvatuksesta ja huolenpidosta vastaaminen sekä turvallisen kasvuympäristön luominen lapsille ja nuorille. Tehtäviin kuuluu myös verkostotyö lasten ja nuorten yhteistyötahojen kanssa, esimerkiksi koulun terveydenhuolto, perhetyö lasten ja perheiden kanssa sekä tiivis yhteistyö lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Kodin perustyöt ovat osa ohjaajan työtä.

Lastenkoti Taskukello saa uudet toimitilat keväällä 2023, jolloin asiakaspaikkamäärä nousee 14 paikkaan. Sijaisena toimivia ohjaajia pyritään rekrytoimaan toiminnan laajentuessa.


Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosionomin tai sairaanhoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva muu amk-tasoinen tutkinto

Hakijalta edellytämme:

- hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja
- kehittämishalukkuutta
- ajokorttia

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Lastenkoti Taskukellon esimies Juha Airaksinen, puh. 040 830 2659

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Perhesosiaalityö, Lastenkoti Taskukello

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kunnille.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Brofeldtintie 1, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb