Skip to main content
test
Ohjaaja - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut sosiaalialan ammattilainen tai loppuvaiheen AMK-opiskelija! Tule osaksi osaavaa työyhteisöämme Paaskunnan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen, 50% työsuhteeseen Paaskunnan asumisyksikköön Turkuun, hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärelle. Jos sinulla on ihmisläheinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla mukana tekemässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja positiivista työskentelyasennetta. Meille on helppo tulla ilman aiempaa kokemusta kehitysvammatyöstä. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja sinulla on aikaa tehdä työsi hyvin. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Paaskunnan asumisyksikkö sijaitsee Turussa Nummen kaupunginosassa lähellä Halisten koskea. Asumisyksikkö on koti kehitysvammaisille aikuisille, jotka tarvitsevat apua, ohjausta tai tukea arjessa selviytymiseen. Itsemääräämisoikeus, kunnioittava kohtaaminen sekä oikeus oman näköiseen elämään ovat punaisena lankana tarjoamissamme palveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalialan AMK tutkinto tai 140 op sosiaalialan AMK opintoja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus kohdassa on esitetty valmiin AMK ohjaajan 100% työajan palkka. Lopullinen palkkaus määräytyy sovittavien työtehtävien ja -tuntien perusteella.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Paaskunnankatu 10 20540 Turku. Kuoreen merkintä hakuavain 276263 / Paaskunta.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/paaskunta.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Johanna Kallionpää, 040 506 5888, johanna.kallionpaa@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Paaskunta

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Paaskunnankatu 10, 20540 Turku

Rekommenderade jobb