Ohjaaja (50%) (kotiin tukemisen tiimi, Saarijärvi, Karstula)

Ansök senast  19.6.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan näköistäsi työarkea vammaisten kotiin vietäviin palveluihin!

Haemme nyt lisävahvistuksia tiimiin ja meillä olisi auki vakituinen tehtävä

OHJAAJALLE (50%)

Kotiin tukemisen tiimin tehtävä on tarjota kehitysvammaisille asiakkaille tarkoitettua ohjausta ja neuvontaa. Työskentely on asiakkaan toimintaympäristöön jalkautuvaa toimintaa. Toiminta toteutetaan palvelu- tai toteuttamissuunnitelman mukaisesti yhteistyössä asiakkaan, perheen ja eri verkostojen kanssa. Kotiin tukemisen ohjaajan työn painopiste on itsenäisesti asuvien aikuisten asiakkaiden tavanomaiseen elämään kuuluvissa askareissa, toiminnassa sekä elämänhallinnan tukemisessa asiakkaiden kotona ja heidän toimintaympäristöissään. Keskeistä on asiakkaan oman aktiivisuuden ja osallisuuden tukeminen sekä vahvistaminen.

Tiimisi koostuu kahdesta kollegasta sekä palveluvastaavasta. Lisäksi saat työarjessasi tukea Einarintien asuntolan sekä Einarintien ja Karstulan toimintakeskusten osaavalta henkilöstöltä. Työalueesi koostuu asiakaskäynneistä Saarijärven ja Karstulan alueella.

Tässä tehtävässä on tärkeää tuntea asiakaskunta ja tunnistaa heidän muuttuvia tarpeitaan. Työ on itsenäistä, mutta sinulla on tukenasi moniammatillinen verkosto. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Pystyt vaikuttamaan oman viikkokalenterisi suunnitteluun ja etätyö on osittain mahdollista.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, jossa huomioidaan aikaisempi työhistoria sekä osaaminen. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

-----------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävään valittavalta vaaditaan kykyä itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn sekä ongelmanratkaisukykyä, luontevaa kykyä kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita, heidän osallisuuttaan ja itsemääräämisoikeuttaan tukien.

Kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä vuorovaikutustaitoja.

Auton käyttömahdollisuus välttämätön.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työaikamuoto on yleistyöaika.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Noora Heinänen

palveluvastaava

p. 0407522855

noora.heinanen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare