test
Ohjaaja, asumispalvelut - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme vammaisten asumispalveluun, Rudolfin asuntoryhmään tuettuun asumiseen ohjaajaa 13.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tuettu asuminen on kasvanut ja tämän vuoksi voimme palkata uuden ohjaajan.

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asumisen ohjaus ja tuki. Ohjaat ja tuet asiakkaita arjen kaikilla osa-alueilla. Asumispalveluiden tavoitteena on itsemääräämisoikeus ja osallistaminen yhteiskuntaan. Lisäksi työhösi kuuluu etäasiakkaiden tukeminen.

Rudolfin asuntoryhmään kuuluvat hallinnollisesti myös Borgströminmäen - ja Sompasaaren tukiasunnot. Teemme tiivistä yhteistyötä 11 hengen työtiimissä. Asiakkaiden tasavertainen kohtelu on työmme perusta. Työtiimimme on keskusteleva ja toisiaan arvostava. Rudolfin asuntoryhmä sijaitsee Laajasalon palvelutalon yhteydessä. Rudolfissa on myös kaksi asumisvalmennusasuntoa, joissa asiakkaat harjoittelevat asumisen taitoja 2-6 viikon jaksoissa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, ammattitaitosi kehittämistä ja uuden oppimista innostuneessa ja asiakaslähtöisessä tiimissämme. Tiimin tuki on aina saatavilla. Työskentelyssä korostuu oma-aloitteisuus, itseohjautuvuus ja organisointitaidot. Työ on jaksotyötä.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava kouluasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen vammaistyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten asumispalvelut, Rudolfin asuntoryhmä
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-799-21
  • 13.12.2021 tai sopimuksen mukaan.
  • 2223,12 e/kk
  • 22.11.2021 - 7.12.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Jotava ohjaaja Kirsi Lampinen, 040 334 2012, kirsi.lampinen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten asumispalvelut, Rudolfin asuntoryhmä

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Rudolfintie 17-19 A-talo, b 43, 00870 Helsinki

Rekommenderade jobb