Ohjaaja, asumisyksikkö Akseli

Haluaisitko työskennellä ohjaajana lähellä Ulvilan keskustaa sijaitsevassa asumisyksikkö Akselissa, jossa asukaslähtöinen arjen ohjaustyö olisi sinun työtäsi? Asumisyksikkö Akseli on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea asumisessaan sekä itsenäistymisen taitojen kehittymisessä. Akselissa tuotetaan myös tukiasiakkaille suunnattuja palveluja.

Akselissa työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta, asukkaan osallisuuden vahvistamisesta ja kyvystä vahvistaa asukkaan voimavaroja.

Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta sekä autismiohjaus. Ohjaajana vastaat asukkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja dokumentoinnista. Työn luonne on sekä ohjauksellista, että hoidollista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Työpaikkailmoitus on julkaistu uudelleen, aiemmin tehtävään hakeneet huomioidaan haussa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/akseli

Tutustu työnantajaan

Asumisyksikön esimies Annika Sorvari, puh. 044 707 4050 tai
palvelupäällikkö Katja Alamäki, puh. 044 707 4036
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi.

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Nahkurintie 9, 28400 Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.