test

Ohjaaja, asumisyksikkö Aukusti, Ulvila

Ansök senast  9.10.2023 15:00

Haluaisitko työskennellä Ulvilassa asumisyksikkö Aukustissa?

Haemme ohjaajaa pitkäaikaiseen sijaisuuteen ajalle 2.10.2023-31.12.2024 Satakunnan hyvinvointialueen Vammaispalvelujen asumispalveluihin Aukustiin.

Aukusti on kymmenen asukkaan koti, neljä asukasta asuvat ryhmäkoti muotoisesti ja kuusi asukkaistamme asuvat yksikössä omissa asunnoissa. Aukusti on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat erittäin vahvaa tukea asumisessaan sekä itsenäistymisen taitojen kehittymisessä.

Etsimme moniammatilliseen työryhmäämme oma-aloitteista, innovatiivista ja kehitysmyönteistä ohjaajaa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu toimia moniammatillisessa työryhmässä, osana asiakkaan kokonaisvaltaista ohjausta, hoitoa ja huolenpitoa, sekä huolehtia kokonaisuudesta osana asumispalvelua. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen viikonloppuja.

Ohjaajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Edellytämme hakijalta kokemusta kehitysvammahuollosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua olla mukana kehittämässä asumisyksikön toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Eduksi katsomme työkokemuksen kehitysvammahuollosta, sekä Lifecare-tietojärjestelmän hallinnan. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokostussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan.
Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / 044 403 2604 / rekrytointi@sata.fi


Läs mer

http://www.sata.fi

Asumisyksikön esimies Tarja Pihlavamäki, puh.050 521 5640 tai sähköpostitse tarja.pihlavamaki@sata.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! 

Läs om arbetsgivare