Ohjaaja, Auroran vastaanottokoti

Haemme ohjaajaa Auroran vastaanottokotiin!

Haluatko olla mukana tekemässä vaikuttavaa ja laadukasta lastensuojelua? Haluamme löytää sinut, innostuneen lastensuojelun ammattilaisen mukaan joukkoomme.

Auroran vastaanottokoti on 14-paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien espoolaisten lasten ja nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Vastaanottokoti jakautuu kahteen seitsemän paikan osastoon. Auroran vastaanottokoti on osa Espoon lastensuojelun vastaanottopalveluita, joihin kuuluu lisäksi Poijupuiston vastaanottokodin kaksi osastoa sekä vastaanottoperhetoiminta.

Auroran vastaanottokoti sijaitsee Espoossa Kuusikodinmäellä, mutta muuttaa Leppävaaraan uusiin tiloihin niiden valmistuttua loppuvuodesta 2020.

Lasten ja nuorten sijoitukset vastaanottokotiin ovat lyhytaikaisia. Sijoituksen ensisijaisena tavoitteena on arvioida lapsen ja perheen kokonaistilannetta, jolloin työskentely on perhedynamiikkaa arvioivaa ja vanhemmuutta tukevaa sekä lapsen oman näkemyksen selvittelyä. Mikäli lapsen kotiinpaluu ei ole mahdollista, etsitään hänen tarpeitaan vastaava sijaishuoltopaikka.

Vastuuohjaajalla on vastuu arviointijakson toteutumisesta hoito- ja kasvatussuunnitelman mukaisesti. Hän huolehtii työvuorossa ollessaan kaikkien vastaanottokodissa olevien lasten ja nuorten hoito- ja kasvatustyöstä. Vastaanottokodin osaston työryhmä muodostuu kahdeksasta ohjaajasta ja vastaavasta ohjaajasta. Työryhmän asiakastyön tukena ovat myös osastojen yhteinen sairaanhoitaja sekä keittäja-ruokapalveluhenkilö.

Etsimme lastensuojelun ammattilaista, joka sopii osaksi innovatiivista joukkoamme ja uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan.

Tarjoamme työn, joka on vaihtelevaa ja jossa pääset vaikuttamaan! Työryhmällä on säännöllinen työnohjaus ja koulutamme henkilöstöämme vastaamaan työn vaatimuksiin. Käytössäsi ovat myös Espoon kaupungin henkilöstöetuudet.


Työpaikan nimi: Lasten eritysipalvelut, Auroran vastaanottokoti, Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo.

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään asiakasta kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista, positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta.

Lisäksi edellytämme paineensietokykyä, kykyä tehdä niin pari kuin tiimityötäkin, valmiutta tehdä epäsäännöllistä kolmivuorotyötä, ajokorttia sekä ajotaitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, arviointiosaamista, kriisityöosaamista ja kielitaitoa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Lapsiperheiden_palvelut/Lastensuojelu/Vastaanottopalvelut(168082)

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Paula Keski-Nirva puh. 043 8270613

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun laitoshoito
Osoite: Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.