Skip to main content
test
Ohjaaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Lähihoitajan tehtävät Pietarsaaren palvelukeskuksessa.
Ensisijainen sijoituspaikkasi on asumispalveluyksikkö Kotilinna. Tehtäväsi pitää sisällään myös tarvittaessa vuoroja päiväaikaisessa toiminnassa Veturissa. Lähihoitajan tehtäviisi asumisessa kuuluu kehitysvammaisten asiakkaiden tukeminen ja ohjaaminen kaikissa päivittäisissä askareissa kuten asioinnissa, kodinhoidossa, henkilökohtaisessa hygieniassa, liikkumisessa kaupungilla, virkistysmenoissa, lääkehoidosta huolehtimisessa, sekä monissa muissa arjen ja juhlan asioissa ja askareissa. Osallistut toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Oleellinen osa lähihoitajan tehtäviäsi on omaohjaajana toimiminen.
Veturissa tuet, avustat ja ohjaat asiakkaita päivä- ja työtoiminnan tehtävissä. Vastuu Veturin toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista on kuitenkin Veturin vastuuohjaajilla.
Toimitilamme sijaitsevat Mustamatintiellä yhteisessä pihapiirissä. Uudehkot rakennuksemme ovat tilavat, monipuoliset ja mahdollistavat hyvän ja ergonomisen työskentelyn viihtyisissä puitteissa. Pietarsaaren palvelukeskuksen rakennuskokonaisuuteen kuuluu Kotilinna (asuminen) ja Veturi (työ- ja päiväaikainen toiminta). Rakennukset muodostavat suojaisan pihapiirin, jossa on monenlaista aktiviteettia asiakkaille.
Lähihoitajana Pietarsaaren palvelukeskuksessa olet tukemassa asiakkaidemme mahdollisuutta oman näköiseensä elämään ja osallisuuteen.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SoteTESn mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oto. esimies Anu Olli, 050 474 6824, anu.olli@eskoo.fi

Lisätietoja

Pietarsaaren palveluyksikkö

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on sosiaalihuollon erityispalvelujen kokenut osaaja, uraa uurtava kehittäjä ja palvelujen tuottaja. Kuntayhtymämme toiminnassa korostuvat kokonaisvaltaiset vammaispalvelut. Uskomme, että jokaisella on oikeus kasvuun ja hyvään elämään. Siksi haluamme tukea asiakkaan oman elämän hallintaa, auttaa arkielämän tehtävissä ja kannustaa osallistumaan yhteiskunnan toimintaan. Yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa pystymme nostamaan asiakkaan elämän laatua. www.eskoo.fi - kotisivut, Eskoossa.fi - verkkolehti


Osoite: 68600 Pietarsaari
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb