Ohjaaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Ohjaaja

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Pietarsaaren palveluyksikössä asumisen palveluissa on haettavana ohjaajan eripituisia sijaisuuksia. Asumispalvelut tarjoaa tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista asumista erityistä tukea tarvitseville aikuisille ja lyhytaikaista huolenpitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille. Tehtävänä on asiakkaiden kokonaisvaltainen tukeminen, yksilöllinen ohjaaminen, avustaminen ja kohtaaminen arjessa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muun työryhmän, läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Hakemukset käsitellään mahdollisimman pian niiden saavuttua.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon henkilöstön kelpoisuuslain (272/05) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija. Hakijalla on oltava tartuntailain mukainen rokotussuoja ja esitettävä voimassa oleva rikostaustaote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Palveluesimies Marina Rantanen 0504740729 marina.rantanen@eskoo.fi 8.7-11.8.2019 Varaesimies Tiina Hautala 0504746823 tiina.hautala@eskoo.fi

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Pietarsaaren palveluyksikkö
Osoite: Mustamatintie 49, 68600 Pietarsaari

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana.
Pietarsaaren palveluyksikössä tarjotaan tehostettua palveluasumista erityistä tukea tarvitseville aikuisille, lyhytaikaista asumista erityistä tukea tarvitseville lapsille ja päiväaikaistatoimintaa työikäisille.
Tutustu meihin
www.eskoo.fi
eskoossa.fi-verkkolehdessä
Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/
Tule meille töihin!

Tutustu työnantajaan