test

Ohjaaja, Galgbackan asumispalvelut (Porvoo)

Ansök senast  25.9.2023 12:00

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää yli 2 600 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön! Itä-Uudenmaan hyvinvointialue etsii OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.10.2023 - 29.9.2024, tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Porvoon Galgbackaan.

Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamma-alalle Galgbackan asumispalveluihin Porvooseen, joka tarjoaa asumispalveluja suomenkielisille kehitysvammaisille henkilöille. Yksikössä asuu 10 senioriasiakasta.

Ohjaajan tehtävässä pääset tukemaan ja auttamaan eri-ikäisiä asiakkaita vaihtelevissa arjen toiminnoissa ja heille tärkeiden asioiden toteuttamisessa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Ohjaajana sinulla on aidosti aikaa kohdata asiakas ja asiakkaan erityistarpeet. Työ on vaihtelevaa ja ihmisläheisessä työssä ei ole valmiiksi käsikirjoitettuja päiviä.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä voit myös olla kehitysvamma-alan uusi nouseva tähti. Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi positiivista on, jos sinulla olisi jo osaamista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikointimenetelmistä, autismikuntoutuksesta tai mielenterveystyöstä. Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja huolellisen perehdytyksen. Panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaavaa aiempi tutkinto ja rekisteröinti JulkiTerhikissä (Valvira). Työ on kaksi/kolmevuorotyötä. Työaika on 38,25 h/vko ja tehtäväkohtainen palkka on 2361,86 e/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuojaa.

Jätä hakemuksesi viimeistään 25.9.2023 klo 12. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana, eli jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esihenkilö Mathias Antas puh. 040 304 7358 tai mathias.antas@itauusimaa.fi

yksikön esihenkilö Mathias Antas puh. 040 304 7358 tai mathias.antas@itauusimaa.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare