Ohjaaja, Hirviportin perheryhmäkoti - Esbo stad

Etsimme Hirviportin perheryhmäkotiin ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Hirviportin perheryhmäkoti on kodinomainen vuonna 2016 perustettu asumisyksikkö ja keskeinen kasvun ja kehityksen ympäristö 13-17-vuotiaille maahanmuuttajanuorille.
Perheryhmäkodissa asuu ilman huoltajaa maahan saapuneita turvapaikanhakijataustaisia nuoria, jotka ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan ja kuntapaikan Espoosta.

Perheryhmäkodin työyhteisö on monikulttuurinen ja työntekijät ovat sosiaalialan korkeakoulutuksen saaneita.

Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen ja kuntoutumisen, koulutuksen sekä kotoutumisen tukeminen. Nuoret asuvat perheryhmäkodissa, kunnes täyttävät 18 vuotta tai kunnes perheenyhdistäminen toteutuu.

Perheryhmäkodissa työskentelee vastaava ohjaaja, 10 ohjaajaa ja sairaanhoitaja. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä ja palveluesimies.

Haastattelut järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen tiistaina 15.6 sekä keskiviikkona 16.6.

Työpaikan nimi: Hirviportin perheryhmäkoti
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto.

Edellytämme työkokemusta maahanmuuttajatyöstä tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme lääkkenantolupaa (Love-Lop) tai sen suosittamista koeajan puitteissa.

Arvostamme työkokemusta tiimi-ja verkostotyöskentelystä, suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä, moniammatillisesta työstä, maahanmuuttaja- ja lastensuojelutyöstä, kuntouttavaa ja itsenäistä sekä joustavaa työotetta. Arvostamme myös ajokorttia sekä hygieniapassia.

Tarjoamme mielekkään ja palkitsevan työn, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi sekä innostuvan ja innostavan työyhteisön. Tässä työssä saat näköalapaikan globaalin Suomen kehittämiseen! Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta-/kulttuuriedun, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Soraja Harjula 040 508 2922 (arkisin klo 8-16) ja palveluesimies Teija Savolainen 046 877 1270 (arkisin klo 8-16)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodit

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Hirviportti 4, 02810 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb