Ohjaaja (iltapainotteinen 2-vuorotyö)

Haemme Mäkirinteen palvelukotiin Mäntyharjulle (ohjattu/tuettu asuminen) 2.11.2020 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA (iltapainotteinen 2-vuorotyö)

Mäkirinteen palvelukoti tarjoaa kodin ja tukipalvelut 9 kehitysvammaiselle henkilölle. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa/itsenäisessä asumisessa ja vapaa-ajalla erilaisissa päivätoimintaympäristöissä.

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Lisäksi arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Tehtävään valitulla tulee olla hygieniapassi ja ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Mäkirinteen palvelukoti

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta

Lisätietoja Mäkirinteen palvelukodista ja Vaalijalasta www.vaalijala.fi

Pieksämäki 15.10.2020

Avopalvelujen johtaja

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/makirinne

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa monipalvelukeskuksen johtaja Marita Makkonen puh. 044 3899 893, marita.makkonen@vaalijala.fi tai vastaava ohjaaja Minna Lyytikäinen puh. 0443899600, minna.lyytikainen@vaalijala.fi

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Kangastie 2, as 4, 52700 Mäntyharju

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.