Skip to main content
test
Ohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ryhmäkoti Helmessä ohjaajan sijaisuus 8.8.-16.6.2023

Ryhmäkoti Helmi sijaitsee Hyrynsalmen palvelukeskuksessa. Palvelukeskuksessa sijaitsee myös toimintakeskus Teema, vanhusten hoivayksiköt Tyynelä sekä Hopeahyry sekä Hyrynsalmen keskuskeittiö. Palvelukeskuksen välittömässä läheisyydessä ovat myös muut keskeiset palvelut. Vakituisia asiakaspaikkoja ryhmäkodissa on yhteensä 10. Yksikössä asukkailla on omat huoneet joissa on omat wc, suihkutilat sekä yhteiset oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat.

Tarjoamme ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille asiakkaille, asukkaamme ovat aikuisia kehitysvammaisia. Yksikössämme on 8 ohjaajaa ja teemme tiivistä yhteistyötä toimintakeskus Teeman ohjaajien kanssa.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Mervi Heikkinen, mervi.s.heikkinen@kainuu.fi, puh. 044 797 4835
Rekrytoija Roosa Lukkari, roosa.lukkari@kainuu.fi, puh. 040 611 7326

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote työllistää noin 3 800 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Laskutie 10C, 89400 Hyrynsalmi

Rekommenderade jobb