test

Ohjaaja, Kaitoranta

Hakuaika päättyy  10.2.2023 14:00

Tule meille ohjaajaksi Kaitorannan asumispalveluyksikköön

Kaitorannan asumispalveluyksikkö tarjoaa asumispalvelua kahdeksalle aikuiselle kehitysvammaiselle lähellä Kauhavan keskustan palveluita. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille turvallinen ja aktiivinen arki. Kunnioitamme asukkaiden itsemääräämisoikeutta ja tuemme heidän osallisuutta yhteiskuntaan.

Haemme nyt joukkoomme kehittämismyönteistä, vastuuntuntoista ja motivoitunutta työntekijää. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä ohjaus- ja hoitotyötä. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti. Ohjaajan työ on 2-vuorotyötä.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä hygieniapassia. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan tai sen mahdollisimman nopeaa suorittamista.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 3§:n mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa joukkoomme!

Seinäjoki 20.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Vastaava ohjaaja Mari Aaltonen
Vastuuyksikköjohtaja Tiina Paganus
Puh. 050 575 6280
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan