Skip to main content
test
Ohjaaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Kitee (id6360) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 27.6.2022 mennessä OHJAAJAA vakituiseen tehtävään

Kastehelmikotiin Kiteelle, kehitysvammaisten asumispalveluihin. Työtehtävä alkaa 4.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluvat ohjaajan tehtävät kehitysvammaisten 15 -paikkaisessa tehostetun asumisen yksikössä. Työssäsi ohjaat ja avustat asukkaita yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, asukkaiden toimintakykyä tukien. Työ sisältää myös perushoidollisia tehtäviä. Työ on 3 -vuorotyötä. Työtä määrittelevät asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus-, työyhteisö- ja digitaitoja sekä valmiuksia työn kehittämiseen. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa, voimme määräaikaisesti huomioida myös alalle opiskelevia tai muun sote-alan tutkinnon omaavia hakijoita.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2289 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa palveluesimies Sonja Räsänen, p. 013 330 5569, sp. sonja.rasanen1@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 13.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6360
  • 13.6.2022 - 27.6.2022 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Yhteystietomme

palveluesimies Sonja Räsänen, p. 013 330 5569, sp. sonja.rasanen1@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb