Ohjaaja kehitysvammaisten lasten parissa Forssa

Ansök senast  7.6.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Huomio huomio, meillä on paikka avoinna mielenkiintoisessa työssä lasten parissa!!
Lastenpaikka Teuvolassa annetaan hoitoa, huolenpitoa ja ohjausta kehitysvammaisille lapsille ja nuorille.

Lastenpaikka Teuvolan tiimiin Forssaan etsitään reipasta ja oma-aloitteista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakjioita jo hakuaikana.

Teuvolassa hoitajat huolehtivat tilapäishoidossa olevien vaikeasti kehitysvammaisten ja autististen lasten sekä nuorten hoidosta, huolenpidosta ja ohjauksesta. Työtä tehdään siis niin pienten lasten, kuin kohta 18-vuotta täyttävien nuorten parissa. Teuvola on pieni kodinomainen yksikkö. Meillä on kaksi tilapäishoitopaikkaa ympärivuorokautiseen hoitoon ja yksi lyhytaikaishoitopaikka, näin pystymme kohtaamaan lapset ja nuoret yksilöllisesti. Tilapäishoito, jota lapsille annetaan on ympärivuorokautista ja päiväaikaan ajoittuvaa hoitoa perheiden tarpeiden mukaan. Teemme tiivistä yhteistyötä niin perheiden kuin sidosryhmienkin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös työskentelyä satunnaisesti muissa kehitysvammahuollon yksiköissämme, mikäli Teuvolassa ei ole kaikkina päivinä lapsia hoidossa tai he ovat koulussa/päiväkodissa. Työ voikin olla ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle, joka nautit myös ilta- ja viikonlopputyöstä! Työ on 2-vuorotyötä.

Arvostamme kehitysvamma-alan työkokemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä sekä perhetyöstä. Etsimämme henkilö on varustettu positiivisella energialatauksella, hyvällä huumorintajulla, työhön tarttuvalla työotteella sekä asenteella, joka tukee ratkaisukeskeisyyttä, kehittävää työotetta ja työviihtyvyyttä.

Arjessa välttämättömiä ominaisuuksia ovat muun muassa joustavuus vaihtelevissa ja joskus yllättävissäkin tilanteissa, sopeutumiskyky sekä hyvät yhteistyötaidot. Työmme sisältää paljon yksintyöskentelyä, olethan siis sopivasti rohkea ja kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon ja vastuunkantoon.

Ohjaajalta edellytetään ammatillista koulutusta sekä sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8§ tai 16§ mukaista kelpoisuutta. Edellytämme rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tässä työssä oma luovuus saa näkyä ja kuulua. Saat siis työssäsi käyttää omia vahvuuksia tai mielenkiinnon kohteitasi aktiivisessa arjessa lasten ja nuorten kanssa.


Lastenpaikka Teuvolan osoite on Isoniityntie 51 a 1, 30300 Forssa

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa


Tehtäväkohtainen palkka on 2405,15€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Sanja Tuomola 040-6531004, sanja.tuomola@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare