test
Ohjaaja, Kilpiäisten ja Kangaskukkulan palvelukoti - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJIA eri pituisiin sijaisuuksiin keikkatyöhön ympärivuotisesti sekä vuosiloman sijaisuuksiin kesäksi 2022 Kilpiäisten palvelukotiin ja Kangaskukkulan palvelukotiin.

Molemmat asumisyksiköt ovat kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksiköitä. Työhön kuuluu asukkaiden ohjaaminen, avustaminen ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa. Yksikkömme avoimia sijaisuuksia voi ottaa myös Sarastierekryn kautta: sarastiarekry.fi

Molemmat yksiköt sijaistevat Mukkulassa Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Kilpiäisten palvelukoti muuttaa 31.1.2022 alkaen uusiin tiloihin Renkomäkeen.

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon alalle opiskelevia sekä valmistuneita kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia tai muita vastaavia aiemman tutkinnon suorittaneita. Vammais- tai vanhustyön kokemus katsotaan eduksi, mutta perehdytämme uudet sijaiset työhön ennen työn aloitusta.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimiehen sijainen
Jaana Kokki
Puh. 0440187435
jaana.kokki@phhyky.fi

Lisätietoja

Kilpiäisten palvelukoti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Kielokatu 1 A-D tai Huvikatu 2 B 2krs, 15240 Lahti

Rekommenderade jobb