Skip to main content
test
Ohjaaja / Kissanmaan perhetukikeskus - Tampereen kaupunki

Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa lastensuojelun lyhytaikaisia laitospalveluja.

Nuorten osastoilla tarjotaan 12 - 17 -vuotiaille lyhytkestoista osastohoitoa. Nuorten osastolla 1 on seitsemän asiakaspaikkaa, Nuorten osastolla 2 on kuusi asiakaspaikkaa ja Nuorten osastolla 3 on viisi asiakaspaikkaa (yhteensä 18 paikkaa). Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö.

Haemme ohjaajaa Kissanmaan perhetukikeskukseen nuorten osastolle 3 vakituiseen työsuhteeseen 17.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtävä on vaativaa vuorovaikutus-, arviointi- ja hoitotyötä yksikköön sijoitettujen lasten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys-, päihde- ja lastensuojelutyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä ja alan lainsäädännön tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi (AMK) tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.

Tehtävään valitulta edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.
Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassi ja LOVe LOP lääkehoitolupa.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antavat perhetukikeskuksen johtaja Tanja Lundgren, puh. 040 800 7665 ja vastaava ohjaaja
Minna Hackspik, puh. 040 620 8625, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 6.10.2022.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat perhetukikeskuksen johtaja Tanja Lundgren, puh. 040 800 7665 ja vastaava ohjaaja
Minna Hackspik, puh. 040 620 8625, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lastensuojelun sijaishuollon palvelut, Kissanmaa lyhytaikainen osastohoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Karhunkatu 45, 33520 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb