Ohjaaja, Kivenlahden perheryhmäkoti, vakinainen - Esbo stad

Etsitkö merkityksellistä ja haastavaa työtä monikulttuurisessa ilmapiirissä? Haluatko näköalapaikan globaalin Suomeen? Meillä työ on merkityksellistä ja sitä tehdään suurella sydämellä. Työyhteisö on monikulttuurinen ja työntekijät ovat korkeakoulutuksen saaneita sosiaalialan ammattilaisia. Tule osaksi upeaa ja motivoitunutta työyhteisöä!

Etsimme Kivenlahden perheryhmäkotiin ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Kivenlahden perheryhmäkoti on kodinomainen vuonna 1995 perustettu asumisyksikkö ja keskeinen kasvun ja kehityksen ympäristö 13-17-vuotiaille pakolaistaustaisille lapsille ja nuorille. Perheryhmäkodin lapset ja nuoret ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan ja kuntapaikan Espoosta.

Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen ja kuntoutumisen, koulutuksen sekä kotoutumisen tukeminen. Ohjaustyössä korostuu omaohjaajatyöskentely, jota toteutetaan parityöskentelynä. Haastava ja antoisa työ palkitaan lapsen ja nuoren luottamuksella. Nuoret asuvat perheryhmäkodissa, kunnes täyttävät 18 vuotta tai kunnes perheenyhdistäminen toteutuu.

Perheryhmäkodissa työskentelee vastaava ohjaaja, 8 ohjaajaa ja sairaanhoitaja. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä ja palveluesimies. Työ on kolmivuorotyötä ja työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Haastattelut järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen 11., 13. ja 16.8.

Työpaikan nimi: Kivenlahden perheryhmäkoti, Merivirta 8-10, 02320 Espoo
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto.

Tehtävässä edellytetään avointa ja arvostavaa suhtautumista muihin ihmisiin ja alaikäisen näkemistä lapsena, jolla on omat oikeutensa. Lisäksi edellytetään kokemusta ja näkemystä työskentelystä lasten ja nuorten kanssa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme halua ja kykyä itsensä ja työn kehittämiseen, kokemusta suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme ymmärrystä maahanmuuttajatyöstä, mielenterveystyöstä sekä lastensuojelutyöstä. Eduksesi luemme ajokortin ja lääkkeenantoluvan (Love-Lop).

Tarjoamme mielekkään ja palkitsevan työn, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi. Saat innostuvan ja innostavan työyhteisön, näköalapaikan globaalin Suomen kehittämiseen ja Espoon kaupungin henkilöstöedut.

Meillä on samaan yksikköön avoinna myös määräaikainen tehtävä ESPOO-02-826-21.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodit
  • TyöpaikkaVakinainenVuorotyö
  • ESPOO-02-917-21
  • 1.9.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2461,01 €/kk
  • 5.7.2021 - 9.8.2021 15:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
vs. palveluesimies Matleena Mensah
vastaava ohjaaja Soraja Harjula (ajalla 12.7.-9.8.2021)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodit

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Merivirta 8-10, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb