Ohjaaja (kuntouttava työtoiminta, Karstula), määräaikainen

Ansök senast  1.7.2024 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Karstulaan määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 - 31.12.2024 aikavälille

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN OHJAAJAA

Kuntouttava työtoiminta on lakisääteinen sosiaalipalvelu, jonka tavoitteena on edistää asiakkaiden elämänhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä. Haemme nyt ohjaajaa kuntouttavaan työtoimintaan Karstulaan.

Asiakkaat ovat työikäisiä pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä, jotka osallistuvat toimintaan yksilöllisen aktivointi-/ tai monialaisen työllistymissuunnitelman mukaisesti. Toiminnan tarkoitus on lisätä asiakkaan edellytyksiä päästä tai palata työelämään, opiskelemaan, tai auttaa häntä etenemään muulle sopivalle jatkopolulle.

Työtehtäviisi kuuluu kuntouttavan työtoiminnan sisältöjen suunnittelua ja toteuttamista pienryhmälle joko tekstiili-/ askartelupajalla tai puupajalla/ ulkotöissä, sekä tarvittaessa yksilöohjausta. Toimintaa suunnitellaan ja kehitetään yhdessä työparin kanssa. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme toimintaa myös seiniemme ulkopuolella (retket ym.). Tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Työhön kuuluu tiivis yhteistyö sekä sosiaalipalveluiden että työllisyydenhoidon ammattilaisten kanssa.

Arvostamme:
- Hyvää organisointikykyä
- Kykyä tehdä havaintoja ja arvioida asiakkaiden työ- ja toimintakykyä
- Kykyä tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa myös mahdollisesti haastavissa
tilanteissa
- Positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta
- Hyviä digitaalisia taitoja

-----------

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva tutkinto ja kokemus ohjauksellisesta työstä. Arvostamme sosiaalialan osaamista.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät virka- ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Ira Oksanen, vastaava ohjaaja

p. 044 4597846

ira.oksanen@hyvaks.fi

--

Aura Sagulin-Raatikainen, palveluvastaava (6.6 - 12.6 ja 1.7)

p. 044 4597596

aura.sagulin-raatikainen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare